Vandaag in de spotlight!
Naam van de webwinkel:  Orventive
Categorie :  Huis&Tuin
Specialisme :  Hoogwaardige ledverlichting met warme kleurweergave. Van LED gloeilamp tot LED inbouwspot. Standaard 2 jaar garantie, snelle levering.
Merken :  CREE, Sansung
Omschrijving :
Onder de naam Orventive zijn wij in 2011 gestart met het aanbieden van hoogwaardige ledverlichting en verlichtingsoplossingen. Orventive is gevestigd in Almere en heeft als doel om de zakelijke en de particuliere markt te voorzien van de beste kwaliteit ledverlichting. Wij geloven dat er een aantrekkelijk alternatief is voor bestaande verlichting die economisch zeer aantrekkelijk is.

Ondanks dat ledverlichting het alternatief is voor de conventionele verlichtingsbron is de kwaliteit vaak wisselend. Het wordt hierdoor niet makkelijker om te kiezen voor led. Dit heeft ons er toe doen besluiten om op zoek te gaan naar led oplossingen die wťl die kwaliteit bieden. Na intensief oriŽnteren hebben wij vanuit een breed assortiment, hoogwaardige ledverlichting geselecteerd die wij aanbieden op www.orventive.nl. Naast ons online assortiment ledverlichting voorzien wij de zakelijke markt van advies op het gebied van verlichtingsoplossingen en lichtplannen.

Orventive biedt ledverlichting als alternatief voor de gloeilamp, halogeen spot en tl-verlichting. Bij Orventive bent u verzekerd van een aanbod met zeer goede technische specificaties en ongeŽvenaarde kleurweergaves. Bovendien streven wij altijd naar aantrekkelijke prijzen en zijn wij blijvend op zoek naar nieuwe oplossingen. Dit zorgt ervoor dat onze ledlampen economisch gezien een aantrekkelijke investering zijn.

Wij kopen rechtstreeks van onze producenten zonder tussenkomst van leveranciers. Hierdoor kan er volgens onze eigen specificaties en eisen worden geproduceerd. Welke type ledverlichting u ook zoekt, wij altijd een passende oplossing kunnen bieden. Heeft u specifieke wensen omtrent u ledverlichting die u niet op onze website vindt of heeft uw aanvullende vragen, neem dan contact met ons op via info@orventive.nl. Wij zullen er naar streven om u een passende oplossing te bieden.

Ook in deze categorie: