Vandaag in de spotlight!
Naam van de webwinkel:  Koning Kado
Categorie :  Gadgets
Specialisme :  Luxe kado artikelen, gadgets en trends
Merken :  Sanne K, Cupcake company, Smart Little Bag by Lou Lou, Make my day, Envirosax, Reenberg's en meer
Omschrijving :
Heb je weinig tijd om in een fysieke winkel op zoek te gaan naar echt leuke, mooie, hippe of grappige kado's? Dan hebben wij nu de oplossing met Koning Kado, dé online kadoshop waar je makkelijk en snel je kado's kunt kopen. Vanuit de Bollenstreek proberen wij voor onze klanten de leukste, mooiste, hipste kado's te verzamelen en voor elk wat wils te vinden. Wij volgen de laatste trends en zorgen voor een actueel en altijd veranderend assortiment. Neem dus regelmatig een kijkje in onze webwinkel of er wat leuks voor je bij zit. Mocht je iets missen in onze shop, schroom niet en laat het ons weten, wij ontvangen graag reacties!
Aan de verpakking van de kado's besteden wij veel zorg en aandacht, zodat het uitpakken er van al een feestje is. We pakken de kado's in met inpakpapier en folie met daartussen bijvoorbeeld snoephartjes (Valentijnsdag kado) of een zilveren mini stropdas (vaderdag kado).

Of je nu een kado zoekt voor een ander of gewoon lekker voor jezelf, bij Koning Kado, dé kado webshop, vind je altijd wel wat leuks!

Ook in deze categorie: