Vandaag in de spotlight!
Naam van de webwinkel:  Indo Style
Categorie :  Administratie
Specialisme :  Ambachtswerk - Teak - Decoraties
Merken :  Le Hamptons
Omschrijving :
In onze webwinkel treft u een grote diversiteit van door onszelf, rechtstreeks uit Indonesie geļmporteerde producten in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar meubels groot of klein? Zoekt u iets dat net dat beetje meer uitstraling geeft aan uw inrichting? Houdt u van strak, chique, warm, kleurrijk, glossy, zwart, wit, of wat dan ook? Zoekt u een uniek, origineel, bekend of minder bekend geschenk voor uw familie, vriend of kennis? Haalt u graag kwaliteit in huis tegen mooie prijzen? Zou u graag uw eigen ontwerp willen laten produceren, een meubelstuk, ambachtswerk of decoratieve items? Bent u op zoek naar maatwerk?

Dan bent u hier op het juiste adres want op het gebied van meubels, ambachtswerk en decoratie in en om uw huis is niets ons te gek!

In onze webwinkel treft u de unieke eigen collectie van Le Hamptons. Een bedrijf met Nederlandse eigenaren die een enorme passie hebben voor Indonesie en al wat dat prachtige land ons te bieden heeft, net als wij. Le Hamptons is op Bali gevestigd en draagt zorg voor de productie en export van onze goederen. De naam Le Hamptons is gekozen vanwege de stijl en de klasse dat het bedrijf wil uitstralen: een mooie en naar ons inziens tevens een zeer geslaagde formule met daarin een gebalanceerde dosering klasse en warmte . Deze formule doet ons en hopelijk ook u genieten pur sang!

Naast de unieke Le Hamptons collectie treft u in onze webwinkel ook een grote diversiteit aan allerlei artikelen, voor groot en klein, jong en oud, en ga zo maar door.

Middels deze webwinkel hopen wij ook iedereen die naar ons op zoek is maar nog niet weet van ons bestaan te bereiken. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over onze producten als wij! We doen ons best voor ieder wat wils te presenteren, dat ziet u vast terug in ons assortiment!

Mist u informatie of bent u op zoek naar iets dat u op deze site niet kunt vinden? Stuur even een mailtje of pleeg een belletje, wij helpen u graag! Ook kunt u eens een kijkje komen nemen in onze winkel, zeker de moeite waard.! U vindt ons op het volgende adres:

Indo Style
Gasthuisstraat 42a
5708HL Helmond
Tel. 0492 – 520233
(ruim voldoende parkeergelegenheid rondom onze winkel, gratis!)

Sampai Jumpa!
Team Indo Style


Ook in deze categorie: